Chenàbura 5 de martzu de su 2010 Londra (Regnu Unidu)
Antonello Serra, nàschidu in Aristanis in su 1961, si nche tràmudat a Londra in su 1995 pro traballare comente coghineri e pro ga-antire curas addatas a sa fìgia Giòrgia. In su 2006, cun su connadu Roberto Brai, aberit, in su cuarteri de Brockley in Londra, su ristorante “Le Querce”. Inoghe est fotografadu, paris cun Roberto, in intro de su ristorante ammaniende su traballu de sa die....
more »
Chenàbura 5 de martzu de su 2010 Londra (Regnu Unidu)
Antonello Serra, nàschidu in Aristanis in su 1961, si nche tràmudat a Londra in su 1995 pro traballare comente coghineri e pro ga-antire curas addatas a sa fìgia Giòrgia. In su 2006, cun su connadu Roberto Brai, aberit, in su cuarteri de Brockley in Londra, su ristorante “Le Querce”. Inoghe est fotografadu, paris cun Roberto, in intro de su ristorante ammaniende su traballu de sa die.
Venerdì 5 marzo 2010 Londra (Regno Unito)
Antonello Serra, nato ad Oristano nel 1961, si trasferisce a Londra nel 1995 per lavorare come cuoco e per garantire cure adeguate a sua figlia Giorgia. Nel 2006, insieme al cognato Roberto Brai, apre, nel quartiere di Brockley a Londra, il ristorante “Le Querce”. Qui è ritratto, insieme a Roberto, all’interno del ristorante mentre organizzano il lavoro del giorno.
Friday 5th March 2010 London (United Kingdom)
Antonello Serra, born in Oristano in 1961, moves to London in 1995 to work as a chef and to ensure adequate healthcare for his daughter Giorgia. In 2006, together with his brother in law Roberto Brai, he opens, in the neighbourhood of Brockley in London, the restaurant “Le Querce”. Here he is portrayed together with Roberto, inside the restaurant while they organise the work for the day.
« less